Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή στην Αθήνα

Kλειστοί θα είναι την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου οδοί  και λεωφόροι του δήμου Αθηναίων στο κέντρο της πρωτεύουσας λόγω διεξαγωγής της εκδήλωσης «Athens Santa Run».

Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύσουν από 10.00-13.00 σε: Λ.Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο. Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο. Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο. Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο. Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο κατά το χρονικό αυτό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα