Ποιοι επώνυμοι «κλείνουν» για το Nomads

Και ενώ ο περισσότερος κόσμος ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, στον ΑΝΤ1 δουλεύουν πυρετωδώς. Θέλοντας να «χτυπήσουν» το Survivor, οι ιθύνοντες τους καναλιού, ψάχνουν μανιωδώς τα επώνυμα και μη πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το «Nomads».

Πρόκειται για ένα από τα πιο σκληρά ριάλιτι επιβίωσης που έχουμε δει μέχρι σήμερα, με παρουσιαστή τον έμπειρο Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δεκάδες είναι λοιπόν οι επώνυμοι που βρίσκονται σε συζητήσεις για να συμμετέχουν σε αυτό. Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει πει ήδη το μεγάλο «ναι», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, για την ομάδα των celebrities, ακούγεται πώς συζητούν ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, ο «Iron Mike» Μιχάλης Ζαμπίδης, τον οποίο όμως διεκδικεί και το Survivor 2, ο Τρύφων Σαμαράς, το μοντέλο Γιώργος Μανίκας, η ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδουκαι η fashion blogger Ελενα Γαλύφα, ο Κώστας Μαρτάκης,  η Μαίρη Συνατσάκη και άλλοι.

Η δεύτερη ομάδα στις Νομάδες θα απαρτίζεται,από πρόσωπα που έγιναν γνωστά μέσα από παλιότερα realities, ανάμεσά τους, η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία είχε πάρει μέρος στο «The Wall», ο Πρόδρομος του «Big Brother», αλλά και ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος είχε κερδίσει στο Survivor του Mega. Όσον αφορά την τρίτη ομάδα θα την απαρτίζουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που έχουν «βομβαρδίσει» με χιλιάδες συμμετοχές την εταιρία παραγωγής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα