Ποιοι πρώην «Διάσημοι» εραστές θα συναντηθούν στο Survivor (εικόνες)

Η ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ

Ένας έρωτας που γνωρίζουν πολύ λίγοι, αφού κατάφεραν να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για τον Άγιο Δομίνικο είναι έτοιμη να ταξιδέψει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, που σύμφωνα με όσα ακούγονται, είναι η επόμενη διάσημη παίκτρια που θα διαγωνιστεί για το έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Αν και στην αρχή φέρεται να είχε κάποιους ενδοιασμούς στο να το κάνει, αφενός γιατί έπρεπε να τακτοποιήσει τις ραδιοφωνικές της υποχρεώσεις αλλά και τα διαφημιστικά σποτ που όφειλε για μεγάλη εταιρία που συνεργάζεται, αφετέρου και πάντα σύμφωνα με ανθρώπους του περίγυρού της, την απασχόλησε η συνάντησή της στο νησί με έναν πρώην της.

Γιατί αυτό που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό και το ξέρουν μόνο όσοι συναναστρεφόντουσαν τότε το ζευγάρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Η ΑΠΟΨΗ”,  είναι πώς η εκρηκτική ραδιοφωνική ηθοποιός είχε δεσμό με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Όπως αναφέρουν οι επαΐοντες, το ειδύλλιό τους ήταν πολύ σύντομο και χρονολογείται στα μέσα της δεκαετίας του 90, λίγο πριν συνάψει την περιβόητη σχέση της με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Αν και χώρισαν τότε φιλικά με τον Γιάννη Σπαλιάρα ακόμα και σήμερα όπου συναντιούνται, ανταλλάσουν γεια, χωρίς όμως να έχουν πολλά περισσότερα. Άλλωστε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι έτοιμη για γάμο με τον επί χρόνια σύντροφό της Αλέξανδρο Συλβεστρίδη, όπως έχει δηλώσει και στις συνεντεύξεις της, αλλά η καθημερινή δημόσια συναναστροφή της με κάποιον άντρα από το παρελθόν της, όπως την άκουσαν να εξομολογείται τη φέρνει σε δύσκολη θέση. Αναμένεται να δούμε αν και εφόσον φύγει για τον Άγιο Δομίνικο η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, πώς θα αντιδράσει μόλις τη δει, γιατί δεν γνωρίζει την άφιξή της, ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Η ΑΠΟΨΗ” του Σαββατοκύριακου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα