Ποιον πρώην της και γιατί υπερασπίζεται η Γερμανού (εικόνα)

H Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» δεν δίστασε να δείξει τη δυσαρέσκειά της για την πρόωρη αποχώρηση του Αλέξανδρου Παρθένη από το Survivor.

Η παρουσιάστρια που στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον Παρθένη είπε πώς η αποχώρησή του ήταν άδικη καθώς είχε να προσφέρει πολλά ακόμα στην ομάδα. Είπε χαρακτηριστικά:

«Και βέβαια εδώ έρχεται και η αδικία της Τετάρτης γιατί σε εκείνο ακριβώς το αγώνισμα του τροχού, δύο στις δύο νίκες έκανε και ο Αλέξανδρος Παρθένης. Εξαιρετικά αγωνίστηκε, όπως και τις προηγούμενες. Ήταν αυτός που τελικά αποχώρησε. Η πρώτη αποχώρηση του Survivor ήταν δική του. Δεν μιλήσαμε. Νομίζω είναι ακόμα εκεί. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί θεώρησα ότι αδικήθηκε πολύ. Με ρωτάς ποιος θα έπρεπε να φύγει; Αν μου βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό θα σου πω η Χατζίδου όσο φίλη μου και να είναι και όσο και να την αγαπάω. Πιστεύω ότι πιο πολλά είχε να προσφέρει στην ομάδα ο Αλέξανδρος μακροπρόθεσμα, χωρίς φυσικά να μπορώ να προβλέψω και το μέλλον. Πάμε να δούμε τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Παρθένης μετά την αποχώρηση του, η οποία τον στεναχώρησε πάρα πολύ και δεν προσπάθησε και να το κρύψει ο άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα