Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Βέργο;

Στη β’ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, που αγωνίζεται στην Τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, νομίζαμε ότι κατέληξε ο Νίκος Βέργος, αλλά να που τον βλέπουμε να προπονείται δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν!

Έτσι είναι, όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης. Μία μεγάλη οικογένεια που νοοτροπία της είναι να γίνονται και κοινές προπονήσεις, με αποτέλεσμα οι μικροί της β ομάδας να τρέχουν και να κυνηγούν την ίδια μπάλα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μπέιλ.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται δανεικός στη β’ ομάδα της Ρεάλ, ζει μεγάλες στιγμές. Διότι φαίνεται ξεκάθαρα πως ανήκει σε μία ομάδα που συγκοινωνεί με την ανδρική και που διόλου απίθανο είναι να του προσφέρει μία δίοδο να ακολουθήσει μία αποστολή της κανονικής Ρεάλ και γιατί όχι να πάρει και λεπτά συμμετοχής.

Το φυσιολογικό είναι, βέβαια, να αρχίσει να καθιερώνεται στη β’ ομάδα, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο, διότι υπάρχει μπροστά του ο 18χρονος Ντίαζ που είναι το επόμενο αστεράκι της Ρεάλ, ο παίκτης που θέλουν να πιστεύουν στη Βασίλισσα ότι θα γίνει ο νέος Ραούλ. Μέχρι στιγμής ο Βέργος έχει παίξει ένα 20λεπτο, ωστόσο στο βιογραφικό του καταγράφονται και οι κοινές προπονήσεις με τους αστέρες της πρωταθλήτριας Ευρώπης!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα