Ποιος πρώην υπουργός έγινε ξενοδόχος (φωτο)

Υπήρξε βουλευτής αλλά και υπουργός Τουρισμού. Τώρα η νέα του ασχολία θα είναι τα ξενοδοχεία. Ο λόγος για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που πέτυχε πριν από λίγες ημέρες να εκμισθώσει για τα επόμενα 25 χρόνια, έναντι επένδυσης ενός εκατ. ευρώ, το δημοτικό ξενοδοχείο της Δημητσάνας και επιδιώκει να μετατρέψει την πρωτεύουσα της επαρχίας Γορτυνίας στη Πελοπόννησο σε διεθνές τουριστικό θέρετρο.

Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Γορτυνίας ενέκρινε την προσφορά του πρώην υπουργού, ο οποίος δεσμεύθηκε για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με μεγάλο κόστος επένδυσης και με πλήρη ανακαίνιση και επισκευή του ακινήτου που έπαψε να λειτουργεί πριν από τρία χρόνια, λόγω αποχώρησης του προηγούμενου ενοικιαστή.

«Αγαπώ το χωριό μου και είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του. Είναι ο τόπος καταγωγής μ ου και έχω υποχρέωση να προσφέρω. Οφείλουμε να αναδείξουμε τη Δημητσάνα σε πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους τουρίστες υψηλού επιπέδου. Με τις γνωριμίες μου στους tour operators, ο στόχος μου γίνεται πιο προσιτός…» ανέφερε στους συγχωριανούς του, σύμφωνα με τη Real news, ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο δήμος είχε προκηρύξει δύο δημοπρασίες για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου «Δημητσάνα» που διαθέτει συνολικά 30 δωμάτια, οι οποίοι όμως είχαν κηρυχθεί άγονοι. Έπειτα από αυτό, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος, αποφασίστηκε η εκμίσθωση να γίνει με απευθείας ανάθεση, με όρους που θα καθόριζε το δημοτικό συμβούλιο και με έγγραφες προσφορές, τις οποίες θα εξέταζε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Γορτυνίας. Ο Δήμος πέτυχε μίσθωμα 1.900 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα