«Ποιος τα λέει αυτά;»

Πριν από μία εβδομάδα περίπου είχε κυκλοφορήσει το σενάριο που ήθελε τον Παναθηναϊκό να καταθέτει πρόταση 1.000.000 ευρώ στον Ηρακλή για τον Απόστολο Βέλλιο συν τον Καλτσά. Η πρόταση αυτή δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Πριν από λίγα 24ωρα μία νέα πρόταση βγήκε στο φως, λίγο διαφοροποιημένη. Αυτή τη φορά, ο ΠΑΟ έκανε πρόταση – δήθεν – 650.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10%. Ωστόσο, και αυτή η πρόταση έπεσε στον «καιάδα».

Λέμε «δήθεν», διότι αυτή τη φορά η πλευρά του Παναθηναϊκού έσπευσε να διαψεύσει αυτή την πληροφορία και να βγάλει προς τα έξω ότι δεν έχει κάνει καμία πρόταση στον Ηρακλή για τον Απόστολο Βέλλιο, ούτε καν αυτή την πρώτη του ενός εκατομμυρίου. Ποιον να πρωτοπιστέψουμε.
Το σίγουρο είναι πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Βέλλιο, καθώς είναι νέος σε ηλικία και αποδεδειγμένα ικανός στο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κυρίως Έλληνας. Αυτά είναι τρία στοιχεία που τον κάνουν ελκυστικό. Για την ώρα, ο ΠΑΟ δείχνει η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο και είναι μάλλον φυσιολογικό με το κενό του Καρέλη να μην έχει ακόμη καλυφθεί και αυτό του Μπεργκ ίσως να δημιουργηθεί το καλοκαίρι…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα