Ποιους αφορούν οι αλλαγές στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Αλλαγές έρχονται από το έτος στους λογαριασμούς της ΔΕΗ αφού η εταιρεία θα εκδίδει μηνιαίους λογαριασμούς και αφορά τους καταναλωτές που πληρώνουν ηλεκτρονικά.

Oσοι πελάτες της Επιχείρησης είναι συνδεδεμένοι στο e-bill της ΔΕΗ έχουν την επιλογή για την αποστολή μηνιαίων λογαριασμών.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι θα διατηρηθεί η ίδια λογική, δηλαδή ο κάθε πελάτης θα λαμβάνει τρεις έναντι λογαριασμούς και ο τέταρτος θα είναι εκκαθαριστικός.

Οι μηνιαίοι λογαριασμοί, σε πρώτο στάδιο, θα αφορούν μόνο όσους έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία e-bill αλλά και σε εκείνους που επιθυμούν να το κάνουν και τώρα.

Σήμερα είναι εγγεγραμμένοι περί τους 800.000 πελάτες της επιχείρησης, ενώ η διοίκηση επιδιώκει να ανεβάσει αυτό το νούμερο εντός του 2018 στους 2.000.000.

Όσοι πληρώνουν ηλεκτρονικά τα ποσά της κατανάλωσης ρεύματος πρέπει να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, δηλαδή να συμπληρώσουν το ΑΦΜ και το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας ώστε να ανανεωθεί η βάση των δεδομένων.

Με τους μηνιαίους λογαριασμούς και την αποστολή ηλεκτρονικά των εντύπων, η ΔΕΗ επιδιώκει να μειώσει αφενός τα κόστη της από το χαρτί και άλλα ταχυδρομικά έξοδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα