“Πολιτική απάτη ο ΣΥΡΙΖΑ”

Νέο ξέσπασμα της Ζώης Κωνσταντοπούλου κατά του ΣΥΡΙΖΑ αφού σε συνέντευξη της στον Focus fm κατηγόρησε το κόμμα της Κουμουνδούρου για πολιτική απάτη.

Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον διέλυσε ο πρόεδρος του και ένα πρόθυμο επιτελείο. Αυτό είναι κάτι, που μου προκαλεί πολύ μεγάλη θλίψη και πολύ μεγάλη απογοήτευση η πραγματικότητα όμως είναι ότι η ταμπέλα ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα Μαξίμου που κατεβαίνει στις εκλογές είναι μια πολιτική απάτη».

«Η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ έχει προ πολλού εγκαταλείψει αυτό το κέλυφος που δεν έχει καμία σχέση με τη συλλογικότητά μας», συμπλήρωσε.

«Έχουμε ανάγκη από περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι ότι περισσεύουμε, δεν φτάνουμε. Ειδικά οι νέοι και οι νέες πρέπει να ανασκουμπωθούν γιατί τους έχουμε ανάγκη σ’ αυτόν τον αγώνα», σχολίασε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Σχετικά με τη Λαϊκή Ενότητα η κυρία Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε πως «είπε ένα βροντερό όχι στους εκβιασμούς και στα μνημόνια, ένα βροντερό όχι στα τελεσίγραφα και διεκδίκησε αξιοπρέπεια και μια αξιοβίωτη ζωή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα