«Πολιτικοί που σχετίζονται με τρομοκράτες θέλουν να με εξοντώσουν»!

«Βόμβες» πέταξε ο Γιάννης Πανούσης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αφού ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατήγγειλε σχέδιο φυσικής και πολιτικής εξόντωσής του.

Ειδικότερα, ο κ. Πανούσης δηλώνει: «Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου» και προσθέτει: «Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι».

Ο κ. Πανούσης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., και έτσι οι αποκαλύψεις του καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη της «Πρώτης φοράς Αριστερά».

Ο τέως υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί και στο κείμενό του αλλά και στη συνέντευξη του ότι γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικο-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο μίζες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί  επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του.

Ο κ. Πανούσης, αμέσως μετά το τέλος της υπουργικής του θητείας έγραψε ένα εννιασέλιδο αστυνομικό κείμενο, που στην ουσία αναφέρεται στα όσα συνέβησαν τους εννέα μήνες που ήταν στην κυβέρνηση.

Τόσο στο προσκήνιο, όσο και κυρίως στο παρασκήνιο όσον αφορά τα ζητήματα τρομοκρατίας.

Μάλιστα σημειώνει με νόημα ότι δεν φοβάται τις μηνύσεις, καθώς το κείμενο έχει τη μορφή μυθιστορήματος!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα