Πολλές… ασπιρίνες για τον Ρέτσο

Όσων το μάτι “κόβει” από τόπι μυρίζονταν ότι αργά ή γρήγορα ο Παναγιώτης Ρέτσος θα ήταν το next big thing του Ολυμπιακού.

Ο πιτσιρικάς έγινε πέρσι βασικός, φέτος είναι η πρώτη επιλογή του Μπέσνικ Χάσι για τα μετόπισθεν των ερυθρολεύκων, αλλά ίσως να μην είναι για πολύ ακόμη, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Λεβερκούζεν να στέλνει στην πλατεία Αλεξάνδρας μία πρόταση που δύσκολα θα αρνηθούν οι ιθύνοντες των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την Τετάρτη εκπρόσωποι των «ασπιρίνων» θα βρεθούν στις εξέδρες του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να έχουν μια τελευταία δια ζώσης εικόνα του 20χρονου Έλληνα στόπερ, αγωνιζόμενου κόντρα στους Σέρβους της Παρτιζάν πριν περάσουν στο παρασύνθημα. Όπου «παρασύνθημα» λογίζεται μία πρόταση μεταγραφής του παίκτη που μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα €15.000.000, συμπεριλαμβανομένου κάποιους σεβαστού ποσοστού που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση μεταπώλησης του Ρέτσου.

Αυτό προφανώς θα σημάνει την απόκτηση άλλου στόπερ από τους Πειραιώτες, από αυτούς που υπήρχαν από την αρχή του καλοκαιριού στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών, αλλά αυτή είναι μία διαδικασία που θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα