Πολλοί «μνηστήρες» για Μήτρογλου

Λίστα από… μνηστήρες για τον Κώστα Μήτρογλου έχει καταρτίσει η διοίκηση της Φούλαμ, καθώς ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων με την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποιεί στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Τα δεδομένα, ωστόσο, είναι πολύ συγκεκριμένα. Σε κάθε περίπτωση, τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα στην οποία αγωνίζεται αυτή τη στιγμή δανεικός, δηλαδή η Μπενφίκα. Οι «αετοί» έχουν λίγες εβδομάδες στη διάθεσή τους, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα καταβάλουν το ποσό των εφτά εκατ. ευρώ, το οποίο έχει συμφωνηθεί ως ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, η Φούλαμ ενημέρωσε τους «αετούς» ότι έχει και άλλες προτάσεις στη διάθεσή της και πως δεν είναι διατεθειμένη να υπερβεί τη χρονική διορία που προβλέπεται στα συμβόλαια, όπως και να διαπραγματευθεί το ποσό των εφτά εκατ. ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, θα διαδραματίσει η επιθυμία του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής Έλληνας είναι ικανοποιημένος στην Μπενφίκα, ωστόσο δεν θα πει «όχι» σε μία πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα