Πολύ σκληρός για να πεθάνει!

Η δήλωση του Κύπριου παράγοντα και υψηλόβαθμου (δεύτερος στην ιεραρχία) στελέχους της UEFA, Μάριου Λευκαρίτη, αναδεικνύει το μεγαλείο της ομάδας του ΟΦΗ, ο οποίος αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να… πεθάνει!

Ο Κύπριος παράγοντας βρέθηκε σε εκδήλωση στο νησί της Κρήτης και όταν ρωτήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Κρήτη, απάντησε ως εξής: «Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα και Κρητικό ποδόσφαιρο με όλο τον σεβασμό στον Πλατανιά και τον Εργοτέλη, χωρίς τον ΟΦΗ»!

Παράλληλα, η Λίγκα όρισε κανονικά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, καθώς και διαιτητές, εμφανίζοντας τη διάθεση να δώσει τον απαιτούμενο χρόνο στην ΠΑΕ ΟΦΗ, προκειμένου να βρει λύσεις στα προβλήματά του.

Την ίδια στιγμή, ο Όμιλος ενισχύεται με παίκτες που έχουν παρόν και προοπτική για το μέλλον, όπως ο Στέφανος Μαρτσάκης από τον ΑΟ Χανιά. Στις δηλώσεις του, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του: «Ο ΟΦΗ με πήρε το βράδυ της Κυριακής και η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτηκα πολύ. Άλλωστε για τον ΟΦΗ μιλάμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα