Πολ Πογκμπά… ο αντικαταστάτης του Γιάγια Τουρέ!

Θέμα ημερών θεωρείται η αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ από το ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ οι «πολίτες» έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για την αναπλήρωσή του, στοχεύοντας στον Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους!

Ο Γιάγια Τουρέ επιμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Αγγλίας, καθώς θεωρεί πως δεν τον σέβονται και δεν εκτιμούν όσα έχει προσφέρει στην ομάδα. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει φήμες πως βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο… παιχνίδι έχει εμπλακεί και η γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Ο παίκτης που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γιάγια Τουρέ, είναι ο διεθνής Γάλλος χαφ της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά. Ο μόλις 21 ετών ποδοσφαιριστής έλαμψε με την παρουσία του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, παρότι η Εθνική Γαλλίας δεν κατάφερε να διακριθεί. Διαθέτει εμπειρία από το αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς προέρχεται από την ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ην οποία τον άφησε να φύγει πριν λίγα χρόνια, για να καταλήξει στην Ιταλία και τη Γιουβέντους.

Η «γηραιά κυρία» έχει ορίσει τις απαιτήσεις της, οι οποίες ανέρχονται στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Η Σίτι είναι διατεθειμένη να καλύψει το συγκεκριμένο ποσό, εφόσον γνωρίζει πως θα βάλει στο ταμείο της ένα μεγάλο μέρος του, από την πώληση του Γιάγια Τουρέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ή σε άλλη ομάδα. Για τον Πολ Πογκμπά υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (!!!) και η Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα