«Ποντάρει» στην επιστροφή του Μπεργκ ο Αναστασίου!

Κάθε άλλο παρά θετικό είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και τις κάκιστες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου «ποντάρει» στην επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ, τα γκολ του οποίου εικάζεται πως θα αλλάξουν την εικόνα…

Στην ομάδα της Αθήνας έχουν ξεκινήσει οι σκέψεις για αλλαγές και ανακατατάξεις, σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση βελτίωση. Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει πως οι αλλαγές σε μία ομάδα ξεκινούν από τον πάγκο της. Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος χρησίμευσε ώστε οι παίκτες να δουλέψουν πάνω στις επί μέρους αδυναμίες τους, ωστόσο το κομβικό σημείο για την ανατροπή του κλίματος, θα είναι, σύμφωνα με τον τεχνικό του «τριφυλλιού», η επάνοδος στην ενεργό δράση του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός δίνει λύσεις στο σκοράρισμα, προσδίδοντας και αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του. Ο Γιάννης Αναστασίου βλέπει την επιστροφή του Μπεργκ ως το τελευταίο του χαρτί, καθώς τα περιθώρια για αλλαγές είναι ελάχιστα και ο χρόνος πιέζει αφόρητα, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να αυξάνονται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Την ίδια στιγμή, ο Τεχνικός Διευθυντής του «τριφυλλιού», Νίκος Νταμπίζας, επιχειρεί να βρει λύσεις σε μεταγραφικό επίπεδο, ενόψει της εμβόλιμης περιόδου του Ιανουαρίου. Ο άλλοτε διεθνής παίκτης αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στην ανεύρεση παικτών, καθώς το μπάτζετ που έχει στην διάθεσή του είναι ελάχιστο και σε καμία περίπτωση δεν αρκεί για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας.

Παράλληλα, ο Τάκης Φύσσας επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου για τη σύναψη συμφωνιών με ομάδες τύπου… Μπενφίκα, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία σε επίπεδο ανταλλαγής και αξιοποίησης παικτών. Τα αποτελέσματα των επαφών του Φύσσα αναμένεται να αποδώσουν άμεσα, ενδεχομένως και τον Γενάρη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα