Ποντάρουν στον Χάβο για τη μεγάλη επιστροφή!

Τον δικό τους… Τραϊανό Δέλλα φαίνεται ότι βρήκε το γκρουπ των επιχειρηματιών που αναλαμβάνει τον ΟΦΗ προκειμένου να τον καταστήσει και πάλι κορυφαίο ελληνικό επαρχιακό σύλλογο, όπως άλλωστε του αρμόζει. Το όνομα αυτού: Μάκης Χάβος.

Γιατί λέμε ότι είναι διαβασμένοι; Μα προφανώς διότι πρόκειται για την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο Χάβος είναι ο πλέον δοκιμασμένος και πετυχημένος προπονητής της γενιάς του, ένας άνθρωπος που και ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ήταν εξαιρετικός και ηθικό στοιχείο, αλλά και στη σύντομη καριέρα του ως προπονητής έχει δείξει φοβερά στοιχεία και ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας.

Αφού διετέλεσε βοηθός προπονητή σε διάφορες ομάδες (υπήρξε και αθόρυβος συνεργάτης του φίλου του, Νίκου Κωστένογλου, στην ΑΕΚ), μετατράπηκε σε πρώτος προπονητής το 2009 αναλαμβάνοντας τον Αγροτικό Αστέρα, βελτιώνοντάς του την εικόνα, αφού σε 23 ματς πέτυχε οκτώ νίκες και έφυγε ένδεκα φορές με το βαθμό της ισοπαλίας.

Στη συνέχεια, διετέλεσε πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον οποίο ο Δικέφαλος έκανε αξιοπρόσεκτη πορεία στο Europa League, ωστόσο το καλοκαίρι του 2011 η διοίκηση της ομάδας θέλησε να ψάξει έναν πιο έμπειρο προπονητή και τον άφησε ελεύθερο.

Το 2012 ανέλαβε τη Βέροια με την οποία έκανε προετοιμασία, δημιούργησε ένα αξιοσέβαστο σύνολο, αλλά παραιτήθηκε σχεδόν άμεσα για λόγους ευθιξίας, παίρνοντας το μέρος των παικτών του, όταν ο Γιώργος Αρβανιτίδης εισέβαλε στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Πανιώνιο για τη δεύτερη αγωνιστική και τα έβαλε με όλους και με όλα!

Αυτή η εξέλιξη του βγήκε σε καλό, διότι το Γενάρη του 2013, όντας ελεύθερος, βρήθηκε στο Αγρίνιο και συμφώνησε να αναλάβει τον πάγκο του Παναιτωλικού. Αυτό ήταν! Για 1,5 χρόνο ο Χάβος έκανε την υπέρβαση, οδηγώντας την ομάδα του Αγρινίου στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος με καλό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας πραγματικά ερωτηματικά όταν πριν από ένα μήνα περίπου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί στο Ηράκλειο κι αν προκύψει συμφωνία, τότε θα αναλάβει τον ΟΦΗ και θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας άμεσης επιστροφής της ομάδας στη Super League!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα