Ποντιακή συμφωνία για Τζαβέλλα!

Είχε κανείς το κουράγιο να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ στη Λαμία; Κάποιοι λίγοι το έκαναν και έβγαλαν πολλά και διάφορα συμπεράσματα, ένα εκ των οποίων δεν είναι άλλο από την αδιανόητη ανεπάρκεια του Χουάν Μανουέλ Ντίας, του Ουρουγουανού αριστερού μπακ της Ένωσης που είναι απογοητευτικός όσο δεν πάει.

Οι εμφανίσεις του δεν ταιριάζουν με το βιογραφικό που κουβαλούσε από τη Λατινική Αμερική, ωστόσο αυτά συμβαίνουν στις μεταγραφές, δεν γίνεται να πιάνουν πάντα όλοι. Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, αναζητούν αριστερό μπακ, αφού ο αντικαταστάτης του Σοϊλέδη κρίθηκε ανεπαρκής και κακά τα ψέματα, ο Γιώργος Τζαβέλλας βρίσκεται εδώ και μέρες στο κάδρο του ενδιαφέροντος.

Ο Έλληνας αμυντικός εκτός του ότι είναι ο κορυφαίος αριστερός οπισθοφύλακας στη χώρα, παίζει και ως στόπερ και ως γνωστόν, από την ΑΕΚ έφυγε εσχάτως και ο Λέσκοτ. Με λίγα λόγια, οι συνθήκες δεν είναι απλά ευνοϊκές, είναι σχεδόν… επιβεβλημένες. Ο Τζαβέλλας και ταιριάζει στη σημερινή ΑΕΚ και είναι αναγκαίος. Πόσο εύκολο είναι όμως να γίνει μία τέτοια μετακίνηση;

Από τη στιγμή που πρόεδροι στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ιβάν Σαββίδης είναι πανεύκολο. Δύο είναι τα εμπόδια, αλλά αν υπάρχει θέληση θα ξεπεραστούν. Το ένα το εμπόδιο λέγεται «ανταγωνισμός». Οι δύο ομάδες έχουν κοινούς στόχους και ο Σαββίδης όσο άριστες σχέσεις κι αν έχει με τον φίλο του Μελισσανίδη, δεν θέλει να γίνει αγωνιστικός ευεργέτης της ΑΕΚ. Το άλλο εμπόδιο λέγεται «λύση συνεργασίας με τον Τζαβέλλα». Αν ο ΠΑΟΚ δεν βρει κοινή φόρμουλα με τον διεθνή ποδοσφαιριστή για να λύσει το συμβόλαιό του, τότε ο παίκτης δεν μπορεί να πάει πουθενά. Εφόσον, όμως, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πείσει τον Τζαβέλλα να μην εγείρει απαιτήσεις για να αποδεσμευτεί από τον ΠΑΟΚ και του προσφέρει ο ίδιος συμβόλαιο, τότε όλα θα γίνουν πιο απλά…

Να σημειώσουμε, τέλος, πως ο Γιώργος Τζαβέλλας μικρός ήταν δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, ωστόσο ενδιαφέρον από τους «πράσινους» – τουλάχιστον για την ώρα – δεν έχει προκύψει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα