Ποντόλσκι: Σκέψεις επιστροφής στην Άρσεναλ!

Έφυγε με… τυμπανοκρουσίες, αλλά ετοιμάζεται να επιστρέψει… με τον ίδιο τρόπο! Ο λόγος για τον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Άρσεναλ, μόλις δύο μήνες μετά τη μετακίνησή του στην Ίντερ!

Ο διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρουσία του στην Ιταλία, ενώ δεν έχει πετύχει ακόμη το πρώτο του γκολ στο καμπιονάτο. Μάλιστα, δέχθηκε την κριτική του προπονητή του, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος περιμένει περισσότερα από εκείνον.

Ο Ποντόλσκι έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Bild, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το ξέρω ότι μπορώ να κάνω περισσότερα. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα ώστε να βρω ξανά τον ρυθμό μου και να βοηθήσω την ομάδα με τις ικανότητές μου και την εμπειρία μου.

Στη συμφωνία μεταξύ της Άρσεναλ και της Ίντερ δεν υπάρχει πρόβλεψη για την εξαγορά των δικαιωμάτων μου. Έχω έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τη Άρσεναλ και τα πηγαίνω πολύ καλά με τους συμπαίκτες μου εκεί και τους οπαδούς. Δεν έπαιξα πολύ πέρυσι και χρειαζόμουν κάτι διαφορετικό. Θα έχω να λέω όταν αποσυρθώ, ότι αγωνίστηκα σε τρία κορυφαία πρωταθλήματα, στην Αγγλία, τη Γερμανία και την Ιταλία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα