Πορεύεται με διακανονισμό ο Παναθηναϊκός!

Ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟ, Στράτος Σιωπήλης, κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο, να πείσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να πάρουν  το 60% της δόσης που τους οφείλεται σε δύο μήνες από τώρα.

Βοήθησε και ο Μολίνς, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ που αν και ξένος, δείχνει τρομερή πίστη στο πλάνο και προσήλωση, ίσως επειδή και ο ίδιος έχει αναλάβει έναν ξεχωριστό ρόλο στην ομάδα και γενικώς άπαντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την προσωπικότητά του.

Το «Εθνοσπόρ» αποκάλυψε το ιδιωτικό συμφωνητικό που πήραν στα χέρια τους οι παίκτες, οι οποίοι μάλλον… εμπιστεύονται τους Άραβες της Αλ Αΐν ότι θα πληρώσουν στην ώρα τους τη δόση για τον Μάρκους Μπεργκ!

“Αυτό το ιδιωτικό συμφωνητικό υπογράφεται σήμερα, Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017, στο Κορωπί, ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (εφεξής αναφερόμενη ως “Η ομάδα”) και τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή… (εφεξής αναφερόμενος ως “Ο Παίκτης”).

Α) Η Ομάδα οφείλει στον Παίκτη το ποσό των… ευρώ ως δόση του επαγγελματικού συμβολαίου που υπεγράφη στις….

Β) Η Ομάδα και η Αλ Αΐν FC υπέγραψαν στις 27/6/2017 μία συμφωνία αναφορικά με τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μάρκους Μπεργκ (εφεξής “Συμφωνία μεταγραφής”), σύμφωνα με το Αρθρο 4.2, με την οποία η Ομάδα θα πρέπει να λάβει απ’ την Αλ Αΐν, το ποσό των επτακοσίων είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ (725.000 €) στις 31.01.2018 (εφεξής αναφερόμενη ως η “Απαίτηση”). Τα ακόλουθα συμφωνούνται από κοινού:

1.Η Ομάδα και ο Παίκτης συμφωνούν ότι ο Παίκτης θα λάβει το οφειλόμενο ποσό ως εξής:

α) Το ποσό που αντιστοιχεί στο 40% μέχρι τις 5/12/2017.

β) Το υπόλοιπο 60% μέσα σε 2 μέρες από την ημέρα πληρωμής της “Απαίτησης” (σ.σ. δόση Μπεργκ) προς την ομάδα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα