Ποτάμι : Όταν ο Τόσκας άδειασε τον Τσίπρα

Στις απαξιωτικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη αναφέρεται με ανακοίνωση – σχόλιο του το Ποτάμι, τονίζοντας ότι αυτές έγιναν λίγες ημέρες αφότου ο πρωθυπουργός είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στο Πυροσβεστικό Σώμα.

«Συνήθως, οι Πρωθυπουργοί είναι εκείνοι που «αδειάζουν» τους υπουργούς τους…Η περίπτωση του ανύπαρκτου κ. Τόσκα, μάλλον θα έπρεπε να προβληματίσει τον κ. Τσίπρα, καθώς οι απαξιωτικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την πυροσβεστική, έρχονται λίγες μέρες αφότου ο Πρωθυπουργός είχε εκφράσει μετά τις μεγάλες πυρκαγιές του Αυγούστου την ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Με δεδομένο το πολιτικό πρόβλημα που δημιουργούν στον πρωθυπουργό οι δηλώσεις Τόσκα το Ποτάμι υπογραμμίζει: «Μάλλον, ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να επιλέξει αν θα καλύψει για πολλοστή φορά τον κ. Τόσκα ή να ζητήσει μία συγγνώμη από το πυροσβεστικό σώμα για τη συμπεριφορά του υπουργού του».

Τέλος σε ότι αφορά τα «στραβά» που  …ανακάλυψε ο κ. Τόσκας στην Πυροσβεστική το Ποτάμι σημειώνει: « Όσο για τα στραβά; Ίσως πρέπει να του πει κάποιος ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διανύει τον τρίτο χρόνο της και σε αυτό το διάστημα, αντί να βελτιωθούν οι παθογένειες του παρελθόντος η κατάσταση έχει γίνει ακόμη χειρότερη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα