ΠΟΤΑΜΙ: “Είναι αλλεργικοί στις επενδύσεις και το δείχνουν”

Τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν σήμερα με την απόφαση της Κονιόρδου για τα διατηρητέα κτίρια του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού, αλλά κι εν συνεχεία την απόσυρση της απόφασης σχολίασε με επίσημη ανακοίνωση του το Ποτάμι, όπου κατακρίνει την κυβέρνηση και την τακτική που ακολουθεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:

“Είναι αλλεργικοί στις επενδύσεις. Και το δείχνουν με όλους τους τρόπους. Το Ελληνικό αποτελεί την πιο κλασική περίπτωση. Στην αρχή δεν ήθελαν την αξιοποίησή του από ιδιώτες. Όταν αναγκάστηκαν να την δεχθούν, άρχισαν να στήνουν εμπόδια κάθε είδους. Αυτή τη φορά, παρότι απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων έκρινε διατηρητέο μόνο ένα κτήριο, η Υπουργός Πολιτισμού ζητά να επανεξεταστούν οι περιπτώσεις άλλων τριών κτηρίων, αποδεχόμενη ενστάσεις της «Επιτροπής Αγώνα» για το Ελληνικό. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον ξέρουν καλύτερα από τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων…

Μια παροιμία λέει «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει». Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προτιμούν να ρημάζει ένα από τα πιο περιζήτητα μέρη της Ελλάδας, αντί να προχωρήσει η επένδυση και να πιάσουν δουλειά δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, να πληρώνονται φόροι και εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία”.

Τη νέα… τρικλοποδιά στην επένδυση του Ελληνικού από την υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter: “Γιατί να μην μπλοκάρει η κα Κονιόρδου το Ελληνικό; Αφού οι φορολογούμενοι πληρώνουν τους διορισμούς της ας κάνει την καλή στους πελάτες της”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα