Πουλάει, αλλά δεν… ξεπουλάει η Φούλαμ

Την έχουν πατήσει για τα καλά στο δυτικό Λονδίνο! Τα λεφτά που επένδυσε η Φούλαμ για να κάνει δικό της τον Κώστα Μήτρογλου έχουν κάνει φτερά και οι πρωτευουσιάνοι ψάχνουν τρόπο να μειώσουν τη χασούρα των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Πέρσι κάτι κατάφεραν, αφού ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να καλύψει το συμβόλαιό του για ένα χρόνο, ωστόσο παραμένει η τρύπα στα ταμεία του συλλόγου γι’ αυτό και εξακολουθούν να ζητάνε πολλά για τον Έλληνα επιθετικό. Ωστόσο τα 2,5 εκ. ευρώ που προσφέρει η Μπεσικτάς για να τον κάνει δικό της δεν τους ικανοποιούν.

Έτσι, αν δεν ανεβάσουν οι Τούρκοι την προσφορά τους, ή έστω οι έτεροι Πολίτες που ενδιαφέρθηκαν  (της Φενέρ) ή εν πάση περιπτώσει αν δεν εμφανιστεί κάποια άλλη ομάδα με διάθεση να δώσει κάτι παραπάνω, ο Μήτρογλου θα μείνει στο Λονδίνο ή στην καλύτερη περίπτωση, θα δοθεί και πάλι δανεικός.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διάθεση να τον επανεντάξει στο ρόστερ του (παρά το ότι χάθηκε ο Καρίγιο), αλλά δεν αποκλείεται ο νέος προπονητής να κάνει κάποια εισήγηση και τότε να έχουμε εκ νέου συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Εδώ που τα λέμε, ακόμη και ο κακός Μήτρογλου (που δεν ήταν και τόσο κακός) αποτελεί εγγύηση για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνιούνται και κάποιες εντυπωσιακές του  παρουσίες στην Ευρώπη, αλλά και με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας (ιδίως στα κρισιμότατα μπαράζ με την Ρουμανία).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα