Πουλάει κομποσκοίνια και κεντήματα για να ζήσει Ελληνίδα ηθοποιός

Τα ίχνη της από τα θεατρικά, τηλεοπτικά και κοσμικά δρώμενα έχουν χαθεί εδώ και πολλά χρόνια. Η απόφασή της να εγκαταλείψει τα εγκόσμια, και να πάρει τον δρόμο του Θεού αλλά και να απομονωθεί σε μοναστήρι, είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο αλλά πολύ περισσότερο στη μητέρα της, που μάταια έδωσε αγώνα να της αλλάξει τα μυαλά.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το περιοδικό CIAO για το που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Ναταλία Λιονάκη, η ηθοποιός ζει σε μοναστήρι της περιοχής των Μεγάρων ενώ αρκετά συχνά επισκέπτεται το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή  για να δει τη μητέρα της αλλά και να πουλήσει τα δημιουργήματά της.

«Η σημερινή Ναταλία Λιονάκη δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά , την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές. Όταν την είχαμε πρωτοδεί, νομίσαμε πως πρόκειται για κάποια καλόγρια, αφού είναι ντυμένη στα μαύρα με μακριά φούστα και μανίκια, αλλά χωρίς μαντίλι στο κεφάλι. Μετά, καταλάβαμε πως ήταν η γνωστή ηθοποιός. Έρχεται εδώ γιατί έχει βρει τα κατάλληλα μηχανήματα που τυπώνουν πάνω σε καμβά διάφορα σχέδια για κεντήματα. Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη. Κάνει αθόρυβα τη δουλειά της και φεύγει. Δεν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της.» εξήγησε άνθρωπος στο περιοδικό που την έχει δει από κοντά.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ναταλία Λιονάκη πουλάει κομποσκοίνια και κεντήματα που φτιάχνει η ίδια προκειμένου να βγάζει τα προς τα ζην.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα