Πουλάει τρέλα ο Βενγκέρ στον Τζόελ Κάμπελ!

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Ο Αρσέν Βενγκέρ επιχειρεί να σύρει τον Τζόελ Κάμπελ στα όρια της… παράνοιας, καθώς του ζητάει νέο συμβόλαιο, πριν τον παραχωρήσει δανεικό και ενώ πρόσφατα αρνήθηκε να τον πουλήσει!

Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν με τον Τζόελ Κάμπελ στην ομάδα της Άρσεναλ, καθώς ο Κοσταρικανός καλείται να… τιθασεύσει τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και απαιτήσεις του Αλσατού τεχνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει συμφωνήσει με τον Ντέιβιντ Μόγιες, για την παραχώρηση του Τζόελ Κάμπελ ως δανεικό, στην ισπανική Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μέχρι πριν λίγες μέρες, ο Γάλλος δήλωνε πως δεν παραχωρείται ο Κάμπελ, καθώς τον προορίζει για βασικό. Παρότι δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ στο αρχικό του σχήμα, αρνήθηκε να τον παραχωρήσει σε οποιαδήποτε ομάδα με ελεύθερη μεταγραφή, αν και υπήρχαν προτάσεις. Ξαφνικά, αποφάσισε να τον δώσει δανεικό στη Σοδιεδάδ, γεγονός που επιθυμεί και ο παίκτης, ώστε να επανέλθει σε αγωνιστικό ρυθμό και να δείξει το ταλέντο του, όπως έκανε και στον Ολυμπιακό.

Όμως, η… Οδύσσεια του Κοσταρικανού επιθετικού φαίνεται να μην έχει τελειωμό, καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ έθεσε ως όρο για να τον παραχωρήσει στην ισπανική ομάδα, την υπογραφή νέου συμβολαίου! Το μήνυμα ήταν σαφές. Πρώτα θα υπογράψει τη νέα σύμβαση και μετά θα δοθεί δανεικός!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα