Πουλάει Όσκαρ, Ραμίρες για τα… πόδια του Πογκμπά!

Πόσο κοστίζει ένας… Πογκμπά; Όσο δύο διεθνείς Βραζιλιάνοι και πιο συγκεκριμένα, όσο οι Όσκαρ και Ραμίρες μαζί! Από πού προκύπτει αυτό; Από την εκτίμηση της Τσέλσι, η οποία παραχωρεί τους δύο παίκτες, για να αποκτήσει τον Γάλλο…

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Πολ Πογκμπά αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο του Ζοσέ Μουρίνιο και της Τσέλσι. Οι «μπλε» του Λονδίνου σκοπεύουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, ώστε την επόμενη περίοδο να παραμείνουν στην κορυφή της Premier League και παράλληλα να επιδιώξουν την κατάκτηση του Champions League.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς βλέπει τη δουλειά που γίνεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο και είναι διατεθειμένος να προβεί σε σημαντικές επενδύσεις. Ωστόσο, τα λεφτά του Ρώσου μεγιστάνα δεν… περνάνε, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες στο παιχνίδι, τους οποίους έχει θέσει η UEFA μέσω της επιτροπής Financial Fair Play.

Προκειμένου, λοιπόν, να καλυφθεί το κόστος απόκτησης του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, θα πρέπει να παρουσιαστούν έσοδα από άλλες πηγές. Ποιες είναι οι άλλες πηγές; Οι Βραζιλιάνοι Όσκαρ και Ραμίρες. Ο Μουρίνιο κάνει μεγάλη θυσία στην περίπτωση του πρώτου, ωστόσο θεωρεί πως έχει αρκετές λύσεις στη θέση του, οπότε θα… κάνει την καρδιά του πέτρα και θα συναινέσει.

Σύμφωνα με ένα σενάριο, δεν αποκλείεται οι δύο παίκτες να έχουν προταθεί από την Τσέλσι ως έμψυχα ανταλλάγματα για τον Πογκμπά. Όπως και να έχει, οι πιθανότητες να φορέσει τα «μπλε» ο Γάλλος ολοένα και αυξάνονται, καθώς ο ίδιος ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά, πως δεν θέλει να αγωνιστεί σε μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι επίσης ενδιαφέρονται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα