Πουλίδο: «Δούλεψα πολύ σκληρά αυτό το διάστημα»

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό στο Μεξικό παραχώρησε ο διεθνής επιθετικός του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο, με αφορμή το πρώτο του γκολ επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Ο 23χρονος επιθετικός αναφέρθηκε και στη διαμάχη του με την Τίγκρες. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι στα αλήθεια πολύ χαρούμενος. Δούλεψα πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα όπου δεν είχα δικαίωμα συμμετοχής. Στο πρώτο μου ματς στην Ευρώπη πέτυχα ένα αξέχαστο γκολ. Η ομάδα άξιζε τη νίκη. Πάντα στο ποδόσφαιρο θα ασκείται κριτική αλλά και διάφορες καταστάσεις όπως συνέβη με την Τίγκρες. Στέκομαι στην παρούσα κατάσταση και είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Αφιερώνω αυτή την επιτυχία στον Θεό που μου δίνει την δύναμη να συνεχίζω να δουλεύω πραγματοποιώντας το ντεμπούτο που ονειρευόμουν.

Ίσως ο πρόεδρος της Τίγκρες να ήταν θυμωμένος, δεν ξέρω. Εγώ δεν θέλω να στενοχωρήσω κανέναν. Ο Θεός με ευλογεί για να είμαι εδώ.

Χτύπησα αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο όπου υπάρχει σωματική επαφή. Ευχαριστώ τον Θεό γιατί έκανα ένα καλό παιχνίδι.

Ελπίζω να κληθώ στην Εθνική ομάδα. Πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του προπονητή στο Μεξικό και ελπίζω πως θα δει αυτά τα παιχνίδια. Από τον προπονητή εξαρτάται εάν θα με καλέσει ή όχι. Δεν βιάζομαι, έχω πολύ δουλειά μπροστά μου. Μόλις ξεκίνησα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα