Πουλίδο, εδώ και τώρα

Από τη στιγμή  που ο ίδιος ο Μίτσελ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Άλαν Πουλίδο, οι πρωταθλητές Ελλάδας εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του Μεξικανού άσου που εντυπωσίασε με την παρουσία στην Τίγκρες.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος φορ σε 46 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σκόραρε 24 φορές, αριθμοί που θα του χαρίσουν όχι απλά μια θέση στο ρόστερ του Μεξικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και θέση βασικού.

Για αυτό το λόγο και υπό τον κίνδυνο να αυξηθεί η τιμή του, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φτάσουν σε συμφωνία με την Τίγκρες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αποφεύγοντας κάθε είδους πλειστηριασμού. Από την πλευρά του ο μεξικανικός σύλλογος θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πουλίδο, θέλοντας προφανώς να είναι ισχυρή διαπραγματευτική θέση.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί σαν… τρελός να πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη του Ολυμπιακού, κάτι που φανέρωσε μιλώντας στην εφημερίδα «Record»: «Κάτι ξέρω για τον Ολυμπιακό, κάτι φημολογείται αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει και μακάρι να γίνει. Προφανώς, και θα ήθελα να παίξω εκεί είναι μια ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν θέλετε την αλήθεια δεν θα ήταν καθόλου κακό», ήταν τα λόγια του και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα