Πουλίδο: Ελπίζω η Τίγκρες να μην μου… κόψει την Εθνική

Την ελπίδα ότι η διαμάχη που έχει με την Τίγκρες δεν θα… σταθεί εμπόδιο σχετικά με την κλήση του στην Εθνική ομάδα του Μεξικού, εξέφρασε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής παίκτης μίλησε στην εφημερίδα As, λέγοντας:

«Ελπίζω πως το πρόβλημα που είχα με την Τίγκρες δεν θα εμποδίσει την κλήση μου καθώς αισθάνομαι πως δικαιούμαι την ευκαιρία να αποδείξω το επίπεδο στο οποίο βρίσκομαι. Η αλήθεια είναι πως με ενθουσιάζει η προοπτική να φορέσω ξανά τη φανέλα της Εθνικής του Μεξικό.

Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω καταφέρει να πετύχω πολλά πράγματα στην Ευρώπη. Ήμουν στον πάγκο στα παιχνίδια του Champions League, αλλά συμμετείχα στο Europa League και τώρα κατέκτησα το πρωτάθλημα. Αυτός ο χρόνος μπήκε καλά, σκοράροντας γκολ και η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε καλό ρυθμό και σε ένα υψηλό επίπεδο ώστε να κληθώ στην Εθνική Ομάδα. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην Εθνική. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μεγάλο επίπεδο και νομίζω πως έχω σκοράρει κάποια σημαντικά γκολ εδώ στην Ελλάδα. Ελπίζω να κληθώ στην Εθνική και να μην υπάρξει κάποια παρεμπόδιση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μεξικό. Είμαι έτοιμος να αποδείξω το επίπεδο στο οποίο βρίσκομαι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα