Πουλίδο: «Στην αρχή με ήθελε ο Ολυμπιακός»

Ευγνώμων στον Λεβαδειακό αισθάνεται ο Άλαν Πουλίδο που κατόρθωσε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο μετά από μήνες, ενώ αναφέρθηκε και στο σίριαλ της μεταγραφής του από την Τίγκρες στον Ολυμπιακό και τόνισε πως θέλει να κάνει το άλμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»

Για την πρώτη του εντύπωση από τη Superleague: «Είναι μια ανταγωνιστική λίγκα με καλές ομάδες. Για μένα ήταν όνειρο να παίξω στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι όμορφη χώρα και αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι μου. Ελπίζω να μείνω εδώ για αρκετό χρονικό διάστημα. Η Λιβαδειά είναι επίσης ωραίο μέρος, μικρή πόλη, οι άνθρωποι της οποίας με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή».

Για τα επεισόδια: «Είναι θλιβερό να βλέπεις τα στάδια χωρίς φιλάθλους ή οπαδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να συμπλέκονται με παίκτες. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και δεν πρέπει να έχει σχέση με την βία. Ένα παιχνίδι όπου αγωνίζονται 11 εναντίον 11 και εκτός γηπέδου είναι φίλοι. Απευθύνω παράκληση προς τους φιλάθλους να βοηθήσουν τις ομάδες τους και να μην τους κάνουν κακό με τη συμπεριφορά τους. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο γι” αυτό και όχι για να βλέπει δυσάρεστες καταστάσεις».

Για το πρώτο του γκολ: «Ξέχωρα από το γκολ, είμαι ευχαριστημένος που η ομάδα μου πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι το ντεμπούτο μου στην Ευρώπη θα συνοδευόταν από τέρμα και δεν πίστευα ότι θα ερχόταν τόσο γρήγορα. Δεν έχω στο μυαλό συγκεκριμένο αριθμό γκολ. Σε αυτό που κυρίως στοχεύω είναι να διατηρηθώ σε υψηλό επίπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της».

Για τη μάχη της παραμονής: «Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ταπεινότητα και να παίζουμε κάθε αγώνα σαν να είναι τελικός, είμαι βέβαιος ότι ο Λεβαδειακός έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στην κατηγορία».

Για τον Ολυμπιακό: «Στην αρχή ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά με την περίπλοκη κατάσταση στην οποία βρισκόμουν, στο τέλος δεν έγινε κάτι. Τώρα ο Λεβαδειακός μου δίνει την ευκαιρία να παίξω και η διοίκηση με στηρίζει 100% εναντίον της πρώην ομάδας μου. Νιώθω ευγνώμων διότι βρέθηκε λύση για να υπογράψω για 1,5 χρόνο».

Για το είδωλό του και τις φιλοδοξίες του: «Είδωλό μου από μικρό παιδί είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και αγαπημένη μου ομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης. Πιο πολύ μ” αρέσει το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και το αγγλικό. Πρώτος στόχος μου είναι να συνεχίσει ο Λεβαδειακός στη Superleague ώστε να μπορέσω στο μέλλον να κάνω το επόμενο βήμα, παίρνοντας μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα