Που το πάει ο Κώστας Μήτρογλου;

Μήπως το παρακάνει ο Κώστας Μήτρογλου; Διότι ναι μεν αρχίζει και ικανοποιεί πάρα πολύ τους ανθρώπους της Μπενφίκα που φαίνεται ότι θα δώσουν τα 7.000.000 ευρώ στη Φούλαμ για να τον αποκτήσουν, ωστόσο με τις εμφανίσεις του όλα δείχνουν πως θα προσελκύσει κι άλλους ενδιαφερόμενους.

Ο Έλληνας φορ βρίσκεται σε υπερδαιμονιώδη κατάσταση! Δεν είναι μόνο τα τρία γκολ κόντρα στην Μπελενένσες, αλλά η συνολική του παρουσία τον τελευταίο μήνα. Επτά γκολ και μία ασίστ στα πέντε τελευταία του παιχνίδια. Σε κανένα από αυτά δεν έπαιξε 90 λεπτά. Τα επτά γκολ τα έβαλε σε 304 λεπτά συμμετοχής, δηλαδή ένα γκολ ανά ημίχρονο (συν την ασίστ)! Όλα αυτά σε μία ομάδα που παίζει πολύ επιθετικά βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία. Ο Μήτρογλου είναι ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός!

Σχετικά με το μέλλον του, αυτό θα το κρίνει μάλλον η Μπενφίκα. Η ομάδα της Λισσαβόνας κατά τα φαινόμενα θα ενεργοποιήσει την οψιόν και θα τον κάνει δικό της, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αφού το πιο πιθανό είναι να δοκιμάσει να βγάλει άμεσο κέρδος πουλώντας τον αμέσως με ποσό μεγαλύτερο των 7.000.000 ευρώ. Άλλωστε, διαθέτει ήδη έναν σέντερ-φορ παγκόσμιας κλάσης, τον Γιόνας, οπότε μάλλον τη συμφέρει να πουλήσει τον Μήτρογλου.

Δεν είναι σαφές, τέλος, αν μπορεί κάποια άλλη ομάδα να διεκδικήσει τον Μήτρογλου απ’ ευθείας από τη Φούλαμ, δίχως να έχει λόγο η Μπενφίκα. Να γυρίσει στην αγγλική ομάδα είναι απίθανο!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα