«Πούλησε» την Άρσεναλ για την Λεβερκούζεν ο Ντρμιτς!

Σε… σίριαλ μετέτρεψε τη μεταγραφή του από τη Νυρεμβέργη ο Γιόσιπ Ντρμιτς, ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά με την Άρσεναλ, αλλά στην πορεία… άλλαξε και κατέληξε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής, που αναδείχθηκε με την Ζυρίχη και αποκτήθηκε από τη Νυρεμβέργη μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι, παρουσίασε μία εκπληκτική προσαρμοστικότητα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα. Παρά τον υποβιβασμό της Νυρεμβέργης, ο ίδιος κατάφερε να ξεχωρίσει, πετυχαίνοντας 17 γκολ, σε 33 παιχνίδια στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο 21άχρονος παίκτης είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Άρσεναλ και είχε συμφωνήσει με τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι αναμενόταν να κτυπήσουν την πόρτα της Νυρεμβέργης, προκειμένου να γνωρίσουν τις απαιτήσεις τους. Ό,τι δεν έκαναν οι Λονδρέζοι, φαίνεται πως το έπραξε η διοίκηση της Λεβερκούζεν, η οποία συμφώνησε με την αντίστοιχη της Νυρεμβέργης, αλλά και με τον παίκτη και ανακοίνωσε επισήμως την απόκτησή του για τα επόμενα πέντε χρόνια…

«Με τη συγκεκριμένη προσθήκη, αναδεικνύουμε με σαφήνεια τις κατευθύνσεις μας για το μέλλον. Ο Γιόσιπ Ντρμιτς απέδειξε την ποιότητά του στην Μπουντεσλίγκα, καθώς ήταν ένας από τους πρώτους σκόρερ. Με τον Ντρμιτς ανεβάζουμε την κλάση της επίθεσής μας και παράλληλα ανανεώνουμε το υλικό μας, ενόψει και της συμμετοχής μας στα προκριματικά του Champions League».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα