«Πούλησε» τον άντρα της για 35 $ και έλυσε το οικονομικό της πρόβλημα

Το γυναικείο μυαλό είναι σατανικό και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα με την ιστορία που θα διαβάσετε στις παρακάτω γραμμές. Μια Αυστραλή, ονόματι Πατρίτσια Γουίλσον βρήκε τη λύση στο πρόβλημα της ανεργίας που αντιμετώπιζε η οικογένεια της στον… άνδρα της. Ναι καλά διαβάσατε.

Η κίνησή της να διαφημίσει τα προσόντα του άντρα της στο Facebook έναντι 35 δολαρίων την ώρα, αποδείχθηκε καθοριστική, λύνοντας οριστικά το πρόβλημα της ανεργίας που είχε χτυπήσει την οικογένειά τους.

Οταν η ανεργία χτύπησε την πόρτα της οικίας Γουίλσον, η Αυστραλή Πατρίτσια δεν το σκέφτηκε και πολύ. Κατάλαβε πως ο μόνος τρόπος να δώσει λύση στο πρόβλημα ήταν τα social media.

Χωρίς δεύτερη σκέψη πόσταρε μια αγγελία εργασίας στο Facebook για τον σύζυγό της. Ο Κεν, ξυλουργός στο επάγγελμα είχε ξεμείνει από δουλειά αφού όταν μετακόμισαν από το Σίδνεϊ στο Μακέι, δεν έβρισκε εργασία.

Η Πατρίτσια τον παρουσίασε ως εξαιρετικό τεχνίτη, που μπορεί να φτιάξει τα πάντα. Ωστόσο έτσι όπως είχε γράψει την ανάρτηση, παρέπεμπε σε άλλου είδους σκέψεις…
Ομως η αλήθεια είναι πως απλά ήθελε να βοηθήσει τον σύζυγό της προκειμένου να βρει δουλειά και όχι να τον… πουλήσει.

Αρχικά υπήρξε κάποια κινητικότητα αλλά όταν τελείωσαν οι προσφορές σε διάφορα σπίτια, η Πατρίτσια πόσταρε ξανά την αγγελία. Τα νέα άρχισαν να κυκλοφορούν στο Facebook και πελάτες του Κεν από το Σίδνεϊ άρχισαν να απαντούν στο ποστάρισμα της γυναίκας, εξηγώντας πόσο ικανοποιημένοι έμειναν από τη δουλειά του.

Από τον Μάιο έως τον Ιούλιο, ο Κεν δεν σταματούσε να δουλεύει μέχρι που τελικά έκλεισε μόνιμη δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία, έναντι 55 δολαρίων την ώρα και όχι 35, όσα ζητούσε δηλαδή αρχικά.

«Απλά θέλω να πω στον κόσμο πως ο παλιός και κλασικός τρόπος αναζήτησης εργασίας δεν υπάρχει πια. Το Facebook έχει πλέον όλη τη δύναμη να βοηθήσει όσους πραγματικά το επιζητούν», τόνισε σε συνέντευξή της η Πατρίτσια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα