“Πράσινοι-Αλληλεγγύη” το νέο οικολογικό κόμμα με επικεφαλής τον Χρυσόγελο

Νέο οικολογικό κόμμα προέκυψε με επικεφαλής τον πρώην ευρωβουλευτή, το Νίκο Χρυσόγελο, ο οποίος θα είναι ο επικεφαλής. Το όνομα αυτού «ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και θα αποτελείται από πρώην στελέχη των Οικολόγων Πράσινων.
Πρόσφατα στο νέο κόμμα ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες τους μετά από ανοικτή συνδιάσκεψη για την συγκρότηση του νέου 9μελούς Προεδρείου τους, τον σχεδιασμό της οργανωτικής και πολιτικής ανάπτυξής τους, την διαμόρφωση του πολιτικού τους στίγματος, την ενδυνάμωση των παρεμβάσεων τους τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και στα σόσιαλ μίντια, την προετοιμασία τους ενόψει των επόμενων εκλογικών διαδικασιών, όπως οι ευρωπαϊκές, οι περιφερειακές και οι τοπικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν έτσι κι αλλιώς το 2019 καθώς και οι εθνικές εκλογές, όποτε κι αν πραγματοποιηθούν.
Αποφασίστηκε, επίσης, μέχρι το προσεχές φθινόπωρο να ολοκληρωθεί, μετά από πρόσκληση σε ενεργούς πολίτες και επαφές με δημιουργικές κοινωνικές δυνάμεις,  η οργανωτική ανάπτυξή τους καθώς και η εκλογή του Περιφερειακού Πολιτικού Συμβουλίου των Πράσινων Αλληλεγγύη.
Το νέο προεδρείο αποτελείται:
Συν-πρόεδροι: Νίκος Χρυσόγελος και Όλγα Θεοδωρικάκου
Συν-αντιπρόεδροι: Ρούλα Καστρινάκη και Ανδρέας Πράσινος
Γενικός Γραμματέας: Αλέξανδρος Λασκαράτος
Μέλη: Θανάσης Καρυάμης, Πάνος Γρέδης, Αλέξανδρος Καταγής, Ελεάνα Ζιάκου
Αναπληρωματικά μέλη οι Γιάννης Μαχαίρας, Νικόλας Στεφάνου

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα