«Πράσινο»… μπουρλότο στη Σούπερ Λιγκ!

Την πρόθεση του Παναθηναϊκού να αναζητήσει άλλη τηλεοπτική στέγη αποκάλυψε το Σάββατο (21/1) ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Τάκης Μπαλτάκος.

«Αν δεν σε πληρώσει η NOVA έχεις δικαίωμα να κάνεις επίσχεση. Αν η Λίγκα δεν κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες θα ζητήσουμε από το δικαστήριο να μας αφήσει να μεταδοθεί το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό από άλλον τηλεοπτικό φορέα. Είναι διαχρονικό το πρόβλημα με τους αγωνιστικούς χώρους.

Σε δύο μέρες αναμένουμε αποτέλεσμα για τα ασφαλιστικά μέτρα. Αν κερδίσουμε, το ματς με τον Λεβαδειακό θα μεταδοθεί από άλλο κανάλι. Αν μιλάμε για τα χρήματα θα ζητήσουμε να δεσμευθούν. Κάποτε αυτά τα χρήματα θα τα βρεις, είναι ένα μέτρο εξασφάλισης. Δεν μπορεί να σου λένε 15/1 θα πάρεις τα χρήματα και να μην τα παίρνεις. Ο Παναθηναϊκός υπάρχει 108 χρόνια και θα υπάρχει μέχρι το τέλος του κόσμου. Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας» ανέφερε ο γνωστός νομικός που αποτελεί πλέον το νούμερο δύο στη διοικητική ιεραρχία του «τριφυλλιού» και τόνισε πως οι «πράσινοι» θα κινηθούν νομικά όχι μόνο κατά της Nova, αλλά και της ίδιας της Σούπερ Λιγκ: «Ο Παναθηναϊκός δεν σχετίζεται με την NOVA σχετίζεται με τη Λίγκα. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιες πρακτικές. Εμείς θα κάνουμε αγωγή κατά της Λίγκας και όχι κατά της NOVA και αυτό είναι το «πλαγιαστικά» που λέμε νομικά.

Για τον λόγο που η Λίγκα δεν κινείται κατά της NOVA δεν γνωρίζω κάτι. Αν κάποιες ομάδες δεν θέλουν είναι δικό τους θέμα εμείς θα κάνουμε τις δικές μας ενέργειες. Δεν ερωτάται η Λίγκα δικαστικά, από την στιγμή που μας χρωστάει τα λεφτά εμείς θα τα διεκδικήσουμε. Δεν μπορεί να κάνει κάτι η Λίγκα από νομικής πλευράς αφού χρωστάει. Δεν μπορώ να σας πω με ακρίβεια τα νούμερα που χρωστάει η NOVA στη Λίγκα. Υπάρχουν καθυστερήσεις και υπάρχουν ρήτρες για τις καθυστερήσεις και θα τις διεκδικήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα