«Πρέπει να μιλάμε μέσα στο γήπεδο»

Η κατάκτηση και του φετινού κυπέλλου αποτελεί τον πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού και την τρέχουσα περίοδο, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο διεθνής επιθετικός των «πράσινων», Νίκος Καρέλης.

Ο 22άχρονος ποδοσφαιριστής μίλησε επίσης για την κλήση του στην Εθνική ομάδα και τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση στα τελικά του EURO 2016. Αναλυτικά όσα είπε στο match program της αναμέτρησης κυπέλλου με τον Παναιτωλικό:

«Εμείς σαν ομάδα αυτό που θέλουμε και έχουμε πει είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Από εκεί και πέρα, θα κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος της χρονιάς και θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Σίγουρα το Κύπελλο είναι ένα τρόπαιο που θα θέλαμε, αλλά δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Πρέπει να “μιλάμε” μέσα στο γήπεδο.

Πέρυσι ξεκίνησα καλά, σκόραρα αλλά μετά άργησα να πάρω μπροστά. Βασικά, εγώ θέλω να πηγαίνω καλά σε όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από το αν είναι Κύπελλο Πρωτάθλημα ή φιλικό, να βελτιώνομαι και να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ. Τα γκολ είναι μέρος της δουλειάς μου σίγουρα και ελπίζω να βάλω όσα περισσότερα γίνεται.

Είναι μοναδική εμπειρία για κάθε ποδοσφαιριστή το να κληθεί στην εθνική ανδρών. Φυσικά, είναι και μεγάλη μου τιμή! Μπορεί να μην συνδυάστηκε με το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά στο χέρι μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όμως, επειδή μέσω του Παναθηναϊκού ήρθε η κλήση μου -η ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Σούπερ Λίγκα και με αρκετή δουλειά και με τις σωστές οδηγίες του προπονητή να διακριθώ- θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλλαν σε αυτό.

Το μυαλό μου είναι 100% στον Παναθηναϊκό, όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό! Θέλω και πρέπει να δουλέψω όσο περισσότερο γίνεται, να βελτιωθώ όσο πιο πολύ μπορώ κι όταν θα είμαι έτοιμος 100% θα σκεφτώ και το επόμενο βήμα. Ονειρεύομαι παράλληλα να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό ως τότε και θα είναι πολύ καλό για μένα αν τα καταφέρω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα