«Πρέπει να τους πιάσουμε από το λαιμό…»

Ο Ντέιβιντ Μόγιες παίζει το… τελευταίο του χαρτί κόντρα στον Ολυμπιακό και απ’ ότι δείχνει στις δηλώσεις του, το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος! Αγριεμένος παρουσιάζεται ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους» για το Champions League, δηλώνοντας πως… «θα πρέπει να τους πιάσουμε από το λαιμό»!

Ο Μόγιες και η Μάντσεστερ δέχθηκαν ένα ακόμη ισχυρό χαστούκι στην Premier League, αυτή τη φορά από τη Λίβερπουλ, προσθέτοντας μία ακόμη αποτυχία την τρέχουσα περίοδο. Το πρωτάθλημα έχει ήδη χαθεί και όπως όλα δείχνουν, οι «κόκκινοι διάβολοι» δύσκολα θα προλάβουν και την κούρσα της εξόδου στην Ευρώπη, καθώς βρίσκονται πολύ πίσω από τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Η μοναδική διοργάνωση στην οποία έχουν πιθανότητες να διακριθούν και να σώσουν ότι… σώζεται, είναι το Champions League. Μετά το 2-0 στο Καραϊσκάκης, όμως, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Ο Ντέιβιντ Μόγιες θέλει να ανεβάσει τους τόνους, να φανατίσει τον ήδη φανατισμένο κόσμο και να ενεργοποιήσει όλες τις δυνάμεις, ούτως ώστε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να βρεθεί εκείνος και οι παίκτες του στα προημιτελικά του θεσμού.

Ας δούμε τι δήλωσε: «Οι παίκτες μου μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα. Θέλουμε απεγνωσμένα να φτιάξουμε τα πράγματα και να παίξουμε καλύτερα για να δώσουμε στους φιλάθλους μας έναν λόγο να φωνάζουν. Το έκαναν κι απέναντι στη Λίβερπουλ παρότι δεν τους δώσαμε τίποτα στο γήπεδο. Στον πρώτο αγώνα ο κόσμος του Ολυμπιακού έπαιξε το δικό του ρόλο κι ελπίζουμε κάτι αντίστοιχο να κάνουν τώρα και οι δικοί μας φίλαθλοι. Πρέπει να τους πιάσουμε από το λαιμό και να πάμε για τη νίκη. Δεν θα μπούμε με ενθουσιασμό, αλλά σίγουρα θα ξεκινήσουμε τον αγώνα με στόχο να ανατρέψουμε το μειονέκτημα του πρώτου αγώνα όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Δεν θα πρέπει να είμαστε επιπόλαιοι, γιατί μπορεί να βρεθούμε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αλλά πρέπει να πιέσουμε αν θέλουμε να κρατηθούμε στο Champions League».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα