Πρέπει να «τρέξει» ο Μάρκο Σίλβα

Αυτή τη φορά πέτυχε δύο γκολ κι έτσι θα μπορούσε κάποιος να πει πως τουλάχιστον επιθετικά ήταν πιο αποτελεσματικός. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι το ένα γκολ μπήκε από στημένη φάση (πέναλτι) και το άλλο στην εκπνοή όταν όλα ήταν λίγο πιο χαλαρά.

Εκεί που πρέπει να δοθεί προσοχή από τον προπονητή του Ολυμπιακού, όμως, είναι η άμυνα, διότι τα δώρα των «ερυθρολεύκων» προς τους επιθετικούς της Φενέρ ήταν πολλά. Το τελικό 3-2 των Τούρκων αποτυπώνει την πραγματικότητα. Η ελληνική ομάδα ήταν ελαφρώς πιο ανέτοιμη και δεν άντεξε στις στιγμές του αγώνα που οι Τούρκοι ήταν πιεστικοί.

Η Φενέρ πέτυχε τρία γκολ από κοντά και η ευκολία με την οποία πατούσαν περιοχή είναι αυτή που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο τον Πορτογάλο προπονητή. Κατά τα άλλα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν μπόρεσαν να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που ενδεχομένως να δουλεύουν από τη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία και δεν φάνηκε κάποια ουσιαστική πρόοδος σε σχέση με το πρώτο φιλικό, ωστόσο υπάρχει η δικαιολογία ότι ο αντίπαλος ήταν πολύ πιο δυνατός (χωρίς ωστόσο τα μεγάλα αστέρια του).

Ατομικά καλό θα ήταν να μην κριθούν τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού. Ο Πάρντο έχει ως ατού την εκρηκτικότητά του, κάτι που δεν μπορούσε να εκδηλωθεί με ελάχιστες μέρες προπονήσεων, οπότε μάλλον φυσιολογική ήταν η απαρατήρητη παρουσία του. Καλά στοιχεία από τους Μπουχαλάκη και Ζντιέλαρ για μία ακόμη φορά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα