Πρίγιοβιτς: «Δεν ξέρω τίποτα για προτάσεις από την Μπουντεσλίγκα»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ιδίως μετά το γκολ που έστειλε τη Σερβία στο Μουντιάλ. Γράφτηκε για ενδιαφέρον ομάδων της Γερμανίας και η είδηση αναπαράχθηκε, μόνο που αυτό δεν τον… ενθουσίασε, διότι προτιμά να γράφονται σχόλια σχετικά με την απόδοσή του και όχι το μέλλον του.

Η αλήθεια είναι πως στη Γερμανία έχει καλό όνομα, κυρίως χάρη στα γκολ που πέτυχε με αντίπαλο την Μπορούσια στο Ντόρτμουντ με τη φανέλα της Λέγκια για το Champions League. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είπε σε Μέσο της πατρίδας του:

«Δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα το δημοσίευμα, αλλά δεν θέλω να είμαι με αυτό το τρόπο στα στη δημοσιότητα. Θέλω να είμαι στο επίκεντρο μόνο για τα όσα κάνω μέσα στο γήπεδο. Είμαι οικογενειάρχης και δεν θέλω να τραβάω την προσοχή, για πράγματα που έχουν να κάνουν με πράγματα έξω από το ποδόσφαιρο.

Καμία φορά οι δημοσιογράφοι είναι πολύ φιλόδοξοι και προσπαθούν να ανακαλύψουν μια είδηση. Μάλλον γνωρίζουν καλύτερα από εμένα που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Ειλικρινά, δεν γνωρίζω τίποτα για ομάδες από την Γερμανία. Είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και δεν σχεδιάζω κάτι για το μέλλον μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα