Πρεμιέρα με νίκη και… πρόκριση!

Η πρεμιέρα αποτελεί πάντα κομβικό σημείο για την πορεία μίας ομάδας σε μεγάλες διοργανώσεις. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την Εθνική και τους στόχους της στη Βραζιλία, τονίζοντας την ανάγκη για νίκη κόντρα στην Κολομβία…

Ο διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε και στο κλίμα που επικρατεί, λέγοντας πως είναι εξαιρετικό, ενώ εξέφρασε την περηφάνια του που αντιπροσωπεύει τη χώρα του σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Μπορούσια Ντόρτμουντ:

«Είμαστε ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα παιχνίδια του Μουντιάλ που θα γίνουν σε 20 μέρες. Για τον λόγο αυτό θα δώσουμε φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε να βελτιωθούμε. Στο φιλικό με την Πορτογαλία, πάνω από όλα πρέπει να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και μετά το παιχνίδι θα δούμε αν θα είμαστε ικανοποιημένο.

Το πρώτο παιχνίδι στο Μουντιάλ είναι και το σημαντικότερο. Αν κερδίσουμε έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε ακόμη και με 4 πόντους, όπως έγινε το 2004 στο Euro. Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Πρέπει σίγουρα να πάρουμε κάτι θετικό με την Κολομβία. Ακόμη κι αν ηττηθούμε όμως, δεν χάθηκε τίποτα. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και πρέπει να δώσουμε το 100%.

Ανέκαθεν το κλίμα στην Εθνική ήταν εξαιρετικό και αυτό βοηθά όλους τους παίκτες ψυχολογικά. Πάντα όταν παίζουμε για την Ελλάδα, είμαστε περήφανοι που παίζουμε για την πατρίδα μας και ενδεχόμενη πρόκριση θα χαροποιήσει τον κόσμο που περνά δύσκολες στιγμές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα