Πρεμιέρα στις εκδηλώσεις από το Ινστιτούτο του Ποταμιού στις 6 Ιουνίου

Την παρθενική του εκδήλωση ετοιμάζει το νεοϊδρυθέν Ινστιτούτο του Ποταμιού «Π² – π στο τετράγωνο» την ερχόμενη Τρίτη 6 Ιουνίου, στις  7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του παλαιού εργοστασίου «Παπαστράτος» στον Πειραιά.

Θέμα της εκδήλωσης “Ανάπτυξη: την επιδιώκουμε, την μελετάμε, την περιμένουμε”. Η εκδήλωση θα εξελιχθεί σε πολλά επίπεδα: Θα παρουσιαστούν τα ευρήματα έρευνας κοινής γνώμης, η οποία υλοποιήθηκε ειδικά για λογαριασμό του Π2 και αφορά ζητήματα σχετικά με την ανάπτυξη.

Επιχειρηματίες που διακρίνονται για τη δράση τους στους τομείς αναπτυξιακής αιχμής (τουρισμό, αγροδιατροφικό τομέα, έρευνα και καινοτομία, υπηρεσίες διαδικτύου) θα αποκαλύψουν τα «μυστικά» τους.

Εμπειρογνώμονες και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων θα προτείνουν τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε η ανάληψη επιχειρηματικής δράσης στην Ελλάδα να γίνει η πιο ελκυστική.

Φυσικά θα παρουσιαστούν οι συγκεκριμένες προτάσεις του Π² σε όλους τους τομείς αναπτυξιακής αιχμής.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων:

 

Αντιγόνη Λυμπεράκη (μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού), Θεόδωρος Φέσσας (πρόεδρος ΣΕΒ), Νίκος Βέττας κΚαθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρόεδρος ΙΟΒΕ), Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος (πρόεδρος της Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων), Βαλεντίνος Τζέκας (ο φοιτητής που δημιούργησε το FightHoax), Μίλτος Κύρκος (ευρωβουλευτής του Ποταμιού), Κώστας Στεργιόπουλος (ιδιοκτήτης του Mediterraneo Hospital), Αλέκος Χατζηδημητρίου (πρόεδρος της συνεταιριστικής τράπεζας Σερρών), Αθανάσιος Σαββάκης (πρόεδρος του συνδέσμου βιομηχανιών βορείου Ελλάδος), Νίκος Βασιλείου (της Bright AE, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες φωτισμού στην Ευρώπη), Νίκος Δρανδάκης (επικεφαλής της εταιρείας taxibeat), Παναγιώτης Καρκατσούλης (πρόεδρος του Π²), Γιάννης Κωνσταντινίδης (διευθυντής του Π²).

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα