«Πριν από τον Φαν Χάαλ, ο Γκουαρντιόλα»

Δεδομένη θεωρείται η πρόσληψη του Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τουλάχιστον ήταν δεδομένη, μέχρι να προκύψει θέμα με την Μπάγερν Μονάχου και τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αυτό ισχυρίζεται με σημερινό της δημοσίευμα η «ManchesterEveningNews» σύμφωνα με την οποία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη ενημερώσει τον Καταλανό τεχνικό ότι σε περίπτωση που αποχωρήσει, τότε δεν θα την άφηνε αδιάφορη η προοπτική του.

Βέβαια, μεγάλο εμπόδιο εκτός από το συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου, αποτελεί η διορία που έχει θέσει ο Λουίς Φαν Χάαλ προς τη Γιουνάιτεντ ώστε να ανακοινωθεί η συμφωνία, καθώς ξεκινάει η προετοιμασία της εθνικής Ολλανδίας και ο έμπειρος τεχνικός θέλει να γνωρίζει το μέλλον του.

Την ίδια ώρα ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση αφού έχει ζητήσει από τη διοίκηση ή να τον στηρίξει ή να τον απολύσει, καθώς δεν έχει διάθεση να αλλάξει την οπτική του γωνία για το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει η Μπάγερν Μονάχου. Πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα του τελικού Κυπέλλου κόντρα στη Ντόρτμουντ στις 17 Μαΐου, αλλά είναι αμφίβολο κατά πόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε, ρισκάροντας να χαλάσουν τη συμφωνία με τον Φαν Χάαλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα