Προβάδισμα Ολυμπιακού για Μπόγιαν Κρκιτς!

Ο Μπόγιαν Κρκιτς βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης ισπανικής εφημερίδας, γνωστής για το άρτιο ρεπορτάζ της στα θέματα της Μπαρτσελόνα, «El Mundo Deportivo».

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν προχωρήσει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, συζητώντας το ποσό της αποζημίωσης που θα λάβει η ομάδα της Καταλονίας, προκειμένου να παραχωρήσει για έναν χρόνο δανεικό τον ποδοσφαιριστή της.

Ο Μπόγιαν Κρκιτς φέρεται να έχει δεχθεί την προσφορά του Ολυμπιακού, καθώς στην ομάδα του Πειραιά είναι προπονητής ο Ισπανός Μίτσελ, ενώ αγωνίζονται αρκετοί ισπανόφωνοι ποδοσφαιριστές, γεγονός που θα διευκολύνει τον Κρκιτς στην προσαρμογή του. Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα αναζητούσε μία ομάδα που να αγωνίζεται στο Champions League, ούτως ώστε ο παίκτης της να αποκτήσει εμπειρίες και από τον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό στην Ευρώπη.

Όπως φαίνεται, οι περιπτώσεις της Μάλαγα και της Στόουκ Σίτι μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς η μετακίνηση του Μπόγια Κρκιτς στο λιμάνι του Πειραιά έχει ελάχιστες πιθανότητες να χαλάσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα