Προβάδισμα Χρυσής Μπάλας!

Ω θεέ μου ένας Νεϊμάρ! Ο Βραζιλιάνος υπερπαίκτης δεν είναι μόνο ότι έβαλε το φάουλ που δεν μπαίνει ποτέ, δεν είναι μόνο ότι «έσκαψε» με σκανδιναβική ψυχραιμία την μπάλα στο 6-1, γνωρίζοντας πως κάποιος πονηρός συμπαίκτης του θα πεταχτεί στην «πλάτη» της παριζιάνικης άμυνας, είναι ότι τα έκανε όλα αυτά με μία Πίστη διακριτή με γυμνό μάτι, ακόμη και δευτερόλεπτα πριν διαμορφωθεί το 4-1, όταν ακόμη όλα ήταν νεκρά για την Μπάρτσα.

Το σύμβολο της πίστης του Νεϊμάρ χαραγμένο στον αυχένα του

Ο 25χρονος επιθετικός έχει τεράστια εμπιστοσύνη στον εαυτό του, νιώθει καλύτερος και κορυφαίος και μάλλον είναι. Ήδη ο κόσμος περιμένει να δει αν θα γίνει Μαραντόνα, Κρόιφ, Μέσι, Πελέ ή Ρονάλντο.

Ο Νεϊμάρ καθαρά στατιστικά ήδη σπάει κοντέρ: Φέτος έχει 21 ασίστ και 14 γκολ σε 34 ματς και δεν υπολογίζονται τα κερδισμένα φάουλ και οι κάρτες. Πέρσι είχε 31 γκολ και 27 ασίστ σε 49 ματς! Πρόπερσι 39 γκολ και 11 ασίστ! Την πρώτη του χρονιά στη Βαρκελώνη 15 γκολ και 15 ασίστ.

Στην Εθνική Βραζιλίας μετράει 75 συμμετοχές και 50 γκολ!!! Απλά εντυπωσιακό. Και δείχνει τόσο ορεξάτος για ποδόσφαιρο, σαν να θέλει να παίζει για πάντα. Είναι ακόμη Μάρτης, αλλά φέτος φαίνεται να έχει τη διάθεση να κυνηγήσει τη Χρυσή Μπάλα, το Χρυσό Παπούτσι και γενικώς ότι… γυαλίζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα