Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Βέλλιος

Όλα δείχνουν πως ο Απόστολος Βέλλιος καταλήγει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ήταν μάλλον αναμενόμενο να κινηθεί στην ελληνική αγορά η αγγλική ομάδα που περνά στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και ποια καλύτερη επιλογή από αυτή ενός ταλαντούχου σέντερ φορ που γνωρίζει την αγγλική νοοτροπία!

Ο Ηρακλής θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στις 900.000 ευρώ που ενδεχομένως να του λύσει κάποια οικονομικά προβλήματα , ενώ ο ίδιος ο Βέλλιος θα εισπράξει κοντά στις 100.000 ευρώ, αφού κατέχει 10% του… εαυτού του. Δηλώνει, μάλιστα, ικανοποιημένος που δίνεται η δυνατότητα στην αγαπημένη του ομάδα να εισπράξει ένα τόσο μεγάλο ποσό και που ο ίδιος δε θα χρειαστεί να τεθεί αντιμέτωπος με το «γηραιό». Πάντως, την ίδια άποψη δε συμμερίζεται ο κόσμος του Ηρακλή που με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει “απατεώνα” τον Παπαθανασάκη κι ότι συνεργάζεται με την “εγκληματική οργάνωση” που προ πενταετίας έριξε τον Ηρακλή κατηγορία!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, πάντως, είναι μία ομάδα που “χτίζεται” φέτος με σκοπό την επιστροφή στην Premier League, αν και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο με την παρουσία της Άστον Βίλα και της Νιούκαστλ που σύμφωνα με τους ειδικούς έχουν εξασφαλισμένες τις δύο πρώτες θέσεις της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα