Προβληματισμός, αλλά και ψυχραιμία στον Ολυμπιακό

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΝΑ

Ο Ολυμπιακός τη γλίτωσε με αντίπαλο τη Λαμία στο ουδέτερο Περιστέρι για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουρωτή Super League, ωστόσο σε ένα ακόμη ματς παρουσίασε αμυντικά κενά.

Δεν το πλήρωσε με την Παρτίζαν, καθώς τα πέντε γκολ ενεργητικό κάλυψαν τα τρία παθητικό σε σύνολο δύο ματς, δεν το πλήρωσε και με τη Ριέκα, καθώς οι Κροάτες ήταν υπερβολικά άστοχοι κάθε φορά που βρέθηκαν σε θέση βολής. Άστοχοι ήταν και οι παίκτες της Λαμίας το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο, ο Χάσι βλέπει πως κάτι δεν πάει καλά στο χώρο μεταξύ μεσαίας γραμμής και οπισθοφυλακής και προσπαθεί να το λύσει. Και σίγουρα για να το κάνει, θέλει ως σύμμαχο τον κορυφαίο του αμυντικό αυτή τη στιγμή, τον Παναγιώτη Ρέτσο, που βρίσκεται – όμως – στην transfer list.

Είναι ξεκάθαρο πως αν φύγει ο Ρέτσος, ο Ολυμπιακός θα πάρει δύο στόπερ, αλλά ο Κοσοβάρος προπονητής προτιμά να μείνει ο νεαρός και να αποκτηθεί  μόνο ένας κεντρικός οπισθοφύλακας. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει την οικονομική άνεση προκειμένου να κάνει νηφάλια τις επιλογές του.

Όσον αφορά στο θέμα Μιραλάς, οι Πειραιώτες παλεύουν για τον δανεισμό του με σύμμαχο τον Βέλγο εξτρέμ που δεν θέλει να μείνει ανενεργός στην Έβερτον, καθώς ακολουθεί Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα