Προβληματισμένος παρά τη νίκη ο Δέλλας

Στάθηκε στα λάθη της ομάδας, αλλά εξήρε την αντίδραση μετά το 0-1 του ΠΑΣ

Στα λαθάκια που έκαναν οι παίκτες του, στον αδικαιολόγητο χώρο που έδωσαν στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ και στην απορρύθμιση της ομάδας για λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του συστήματος των φιλοξενούμενων, στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο κόουτς της Ένωσης, αναφέρθηκε, φυσικά, και στα θετικά στοιχεία, δηλαδή στην έλλειψη πανικού μετά το 0-1 και στην πίεση στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και στο ότι υπάρχουν πολλοί καλοί διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά είπε:

«Το ζητούμενο για μας ήταν οι τρεις βαθμοί, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι αυτό δεν ήρθε εύκολα. Μας δυσκόλεψε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΣ νωρίς. Κρατάω όμως την αντίδραση των παικτών, μετά το 0-1. Δεν υπήρχε πανικός. Προσπαθήσαμε και ήρθε το γκολ με το πέναλτι. Ήρθε και το δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε αδικαιολόγητα χώρο στον αντίπαλο. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Μου θύμισε λίγο το παιχνίδι τα περσινά ματς που προσπαθήσαμε να διασπάσουμε άμυνες κλειστές. Κρατάω τη νίκη και την αντίδραση των παιδιών ώστε να γυρίσουν το παιχνίδι, αν και κάναμε κάποια λαθάκια. Ο αντίπαλος στην επανάληψη γύρισε το σύστημα σε 4-3-3 ρίσκαρε αρκετά. Εκεί κάπου οι δικοί μου παίκτες… χάθηκαν. Επανήλθαν όμως γρήγορα και αυτό είναι σημαντικό. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν πανικοβληθήκαμε. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με κάτω τη μπάλα και όχι ανορθόδοξα. Είχαμε φάσεις για γκολ και είμαι σίγουρος ότι τα γκολ θα έρθουν.

Για την επιστροφή του Μάνταλου μετά από μισό χρόνο σε επίσημο αγώνα τόνισε: «Για τον Μάνταλο να πω ότι γύρισε μετά από έξι μήνες. Θέλει χρόνο…. Κάνουμε ένα φιλικό την Τρίτη για τον Μάνταλο, τον Κορδέρο, όσους δεν έπαιξαν. Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με καλούς παίκτες. Το θέμα είναι να ξέρει τι πρέπει να κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο. Το θέμα δεν είναι ποιος θα παίζει, αλλά η ομάδα να μην έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα