Προβληματισμός για Κατσουράνη

Μπορεί το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ να έχει βελτιωθεί πάρα πολύ μετά τις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Europa League αλλά ο Χουμπ Στέφενς και οι συνεργάτες δεν εφησυχάζονται και προσπαθούν να διορθώσουν τις «ανορθογραφίες» της ομάδας.

Αυτό που βλέπει ο Ολλανδός τεχνικός και ανησυχεί είναι η περίοδος ντεφορμαρίσματος του Κώστα Κατσουράνη που αποτελεί το βαρόμετρο. Δεν τον έχει καθιερώσει άλλωστε τυχαία σε θέση σέντερ μπακ αφού θέλει από τον Έλληνα άσο να φτιάχνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ από την άμυνα.

Κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Σαχτιόρ Καραγκαντί «πούλησε» αρκετές φορές την μπάλα με πάσες που δεν ανταποκρίνονται στην κλάση του. Μάλιστα, κανείς δεν ξεχνά και την «γκέλα» του στο ματς με την Μακάμπι στην Τούμπα που έχασε την μπάλα από τα πόδια του με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να δεχθεί γκολ.

Ο προβληματισμός δεν εντοπίζεται τόσο σε αυτό καθ’ αυτό ντεφορμάρισμα όσο στο γεγονός ότι ο Ολλανδός τεχνικός δεν μπορεί να του δώσει «ανάσες» καθώς δεν υπάρχει εναλλακτική αξιόπιστη λύση. Τουλάχιστον μέχρι πρότινος…

Ο Μιγκέλ Βίτορ έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αναμένεται να επιστρέψει βασικός ενώ το πείραμα της χρησιμοποίησης του Τζαβέλλα ως σέντερ μπακ φαίνεται να βγαίνει στον πολύπειρο τεχνικό. Μένει να φανεί αν θα δώσει ανάσες στον 34χρονο ο Στέφενς ή θα τον αφήσει να βρει τον ρυθμό του μέσα από τους αγώνες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα