Προβληματισμός για Μακουκούλα και Περογαμβράκη

Στην αντεπίθεση ετοιμάζεται να περάσει η διοίκηση του ΟΦΗ αναφορικά με την περίπτωση του Αρίζα Μακουκούλα αφού ο υψηλόσωμος φορ για ακόμα μία μέρα δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας. Η ΠΑΕ από εδώ και πέρα θα ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικασίες για να υπερασπίσει τα συμφέροντά της και θα τον καλέσει σε απολογία όπως ακριβώς ορίζεται από τον εσωτερικό κανονισμό.

Ο Κονγκολέζος συνεχώς ανέβαλε την άφιξή του στο Ηράκλειο επικαλούμενος οικογενειακά προβλήματα. Η αρχική ημερομηνία επιστροφής του ήταν στις 30 Δεκεμβρίου όταν και επικοινώνησε με τον Σα Πίντο που του ζήτησε επιπλέον άδεια καθώς ισχυριζόταν ότι αντιμετώπιζε οικογενειακό πρόβλημα. Όσο περνούσαν οι ημέρες, ο Μακουκούλα δεν έδινε σημεία ζωής και πλέον στον ΟΦΗ θα κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να μην συνεχίζει να εκθέτει τον σύλλογο.

Δύσκολη η ανανέωση με «Πέρο»

Στα υπόλοιπα εξωαγωνιστικά ζητήματα, δυσκολίες παρουσιάζονται και με την περίπτωση του Αλέξη Περογαμβράκη και την ανανέωση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sportday» ο 25χρονος έχει πρόταση από τους Κρητικούς ύψους 60.000 ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Μέχρι σήμερα πληρωνόταν με βάση το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο άρα τώρα κοιτάει την καλύτερη δυνατή οικονομική πρόταση.

Τον παίκτη ήδη έχουν προσεγγίσει ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Αστέρας και ο Ατρόμητος και όπως γίνεται κατανοητό είναι δύσκολο να παραμείνει στο Ηράκλειο και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα