Προβληματισμός στην ΠΑΕ ΑΕΚ με την ΕΠΟ

Μία μέρα πριν από την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το ασυμβίβαστο μεταξύ της ενασχόλησης του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Ο.Π.Α.Π., ήρθε μία απόφαση της ΕΠΟ που προβλημάτισε τους ανθρώπους του συλλόγου.

Η Επιτροπή θα εξετάσει την Τετάρτη 24/7 αν και κατά πόσο διασυνδέεται ο Μελισσανίδης με την ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτι που απαγορεύεται, αφού κρατάει μετοχές του ΟΠΑΠ που είναι χορηγός της Super League. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει διασύνδεση (αφού ανήκει στο μετοχολόγιο μόνο της «Δικέφαλος ΑΕ» που έχει συσταθεί ως εταιρία που θα χτίσει το γήπεδο), ωστόσο όλοι γνωρίζουμε πως κάνει κουμάντο!

Η αρμόδια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, λοιπόν, αποφάσισε μία μέρα πριν να διατηρήσει ως έχει το πρόστιμο του Μελισσανίδη για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός, όπου καταφέρθηκε εναντίον της διαιτησίας, κρίνοντας πως την τοποθέτησή του στις κάμερες την έκανε ως θεσμικός παράγοντας της ΠΑΕ. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει στα χαρτιά, ωστόσο η ΕΠΟ πήρε την απόφαση ωσάν να είναι παράγον τας της ΑΕΚ, κάτι που προβληματίζει την ΠΑΕ, αφού αυτήν ακριβώς την διασύνδεση θέλει να αποφύγει εν’ όψει της απόφασης της ΕΕΑ.

Αν η Επιτροπή στηριχθεί σε αυτή την απόφαση της ΕΠΟ, τότε η ΑΕΚ κινδυνεύει με απρόσμενο υποβιβασμό…

Οι δηλώσεις του Μελισσανίδη μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=-LFkeTgPF0k

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα