Προβληματισμός στον Ολυμπιακό με… τους Λουτσέσκου

Στον Ολυμπιακό θεωρούσαν πριν από 48 ώρες πως θα ολοκληρωθεί η περιπέτεια εύρεσης προπονητή με την απόκτηση του Μαρτίνς, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα ήθελαν και υποχρεώθηκαν να στραφούν στη λύση του Λουτσέσκου την οποία κρατούσαν ως εναλλακτική.

Ωστόσο, ο προπονητής της Ξάνθης ζητά πλέον κι αυτός λίγο χρόνο, καθώς επεξεργάζεται πρόταση της Γαλατά (δίδυμο με τον πατέρα του), αλλά και αυτή του ΠΑΟΚ που προέκυψε πρόσφατα μετά την έντονη επιθυμία του Βλάνταν Ίβιτς να φύγει. Η πειραϊκή ΠΑΕ είναι πλέον αρκετά στριμωγμένη χρονικά, καθώς δεν υπάρχει συμφωνία και όποιος προσληφθεί τις επόμενες μέρες θα χρειαστεί αρκετό καιρό μέχρι να μάθει την ομάδα, που θυμίζουμε ότι διαθέτει περισσότερους από 50 παίκτες, μαζί με τους διάσπαρτους δανεικούς.

Η έλλειψη προπονητή εμποδίζει τον Ολυμπιακό στις επαφές του και με τις άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα με τη Λεγανές, που ζητά επίμονα να αγοράσει τον Σιόβα, με την ελληνική πλευρά, όμως, να δυσκολεύεται να πάρει απόφαση, καθώς δεν μπορεί να γνωρίζει τα “θέλω” του νέου προπονητή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα